Yaaay!


Så utrolig hyggelig at dere vil ta kontakt! Jeg lover å svare dere så raskt jeg bare kan, men pass på å sjekke søppelposten, da den fort kan havne der.

La oss skape magi da, dere!

Hvis det er noen som har anbefalt meg, vil jeg veldig gjerne vite om det :)

Om dere ikke har fått svar innen 2-3 virkedager, så sjekk søppelposten


FAQ

Hvordan leverer du bildene?

Dere får alle bildene levert på et nettgalleri som gjør det superenkelt å laste ned så mange steder man måtte ønske, og dele med familie og venner. Der er det tilgjengelig i minst 6 måneder.

Tar du video også?

Ikke jeg, men det gjør mannen min Manuel! Sjekk "film" i menyen. Vi elsker å jobbe sammen og blir veldig glad om dere ser for dere en dag med både film og foto!

Kan vi møte deg før bryllupet?

Ja! Jeg vil veldig gjerne møte dere i forkant av bryllupet for å skravle og bli kjent. Hvis dere har spørsmål om tidslinjen til bryllupet, kommer jeg gjerne med alle tips jeg har! Hvis dere bor langt unna, så funker skype utmerket!

Vi bor ikke i Skien, reiser du dit vi er?

JA! Forlovelsesfotograferingen må skje i Grenlandsområdet, men jeg reiser mer enn gjerne for å dekke deres bryllupsdag! Om jeg må fly eller ta båt, dekker dere reisen. Hvis jeg kan kjøre bil koster det 8kr/km utenfor Grenland. Hvis det er lengre enn 1,5 t kjøring, så trenger jeg overnatting også. Antall netter avhenger av hvor bryllupet er og hvor mange timer jeg skal fotografere.

Må vi printe bildene via deg?

Nei, dere står fritt til å printe bildene hvor enn dere vil.

Kan jeg utvide pakkene med flere timer?

Selvsagt! Det koster 1500kr ekstra per påbegynte halvtime.

Hvor lang tid tar det før bildene blir levert?

Jeg har en leveringstid på maks 6 uker, men ofte har jeg mulighet til å levere mellom 2 - 4 uker.

Fotograferer du kun bryllup?

Nei, jeg tar også familier, eventer og andre oppdrag - gå til "Si hei" og send meg en melding for å få vite mer.

Hva bør vi ha på oss på kjærestefotoen?

Jeg anbefaler at dere kler dere i noe dere er vel i og føler dere fine i. Det er lov å pynte seg! Gjerne noe som ikke skiller seg altfor mye ut hverken i farger eller mønster. Det enkle er ofte det beste! Og ikke minst - legg fra dere mobiler og lommebøker i sekken eller vesken!

Hvor mye er bookinggebyret på?

For at jeg skal kunne holde av datoen deres, fakturerer jeg et fast beløp på 5000kr ved booking. Dette beløpet er ikke refunderbart.


FINE ORD

FINE ORD

“Renate fanger øyeblikk og stemninger på en helt unik måte! For oss som brudepar var hun behagelig og trygg med en enorm serviceinnstilling. Hun klarte å forevige øyeblikk på en helt fantastisk måte. Bildene hennes er helt rå! Vi anbefaler Renate på det sterkeste!”


Følg meg på Instagram