Portrett

Portrett + Vielse
Minst 120 ferdigredigerte bilder

15 000kr

Halvdag

6 timer
Forlovelsesfoto inkludert
Minst 300 ferdigredigerte bilder
Slideshow

24 000kr

Heldag

10 timer
Forlovelsesfoto inkludert
Minst 600 ferdigredigerte bilder
Gaveboks med prints av fotografens favoritter
Slideshow

30 000 kr

FINE ORD

“Ikke nok med at hun er flink, hun er også et herlig, varmt og omtenksomt menneske, og en god støtte på bryllupsdagen og i planleggingsfasen. Vi var begge spente på å bli fotografert, men Renate gjorde oss avslappet og det føltes naturlig og trygt. Hun er kreativ og fanger de små øyeblikkene du ellers ikke ville ha fått dokumentert. Vi ønsker å gi våre beste anbefalinger til Renate og håper vi kan få benytte oss av henne som fotograf i en annen anledning også! Dere som booker denne herlige frøkna er heldige!”

“Renate har et rolig og behagelig vesen, og var en drøm å jobbe med. Hun beveget seg usynlig rundt i bryllupet og fikk fanget de mest unike, små øyeblikk. Til og med gjestene har kommentert i ettertid hvor fascinerende det var å se fotograf og film jobbe, uten at man egentlig så at de var der. Det føltes som å ta bilder med en god venn - Renate kan få hvem som helst til å slappe av foran kamera.
De er et perfekt team, vet godt hva de driver med, og er noen av de fineste menneskene vi har møtt.”

“Vi ble tipset om Renate via venner og det er vi utrolig glade for - bildene ble kjempeflotte! Før bryllupet la hun opp til kjærestefotografering, så vi kunne bli litt kjent, og for at vi som brudepar fikk kjenne på det å stå foran kamera. På selve bryllupsdagen merket vi at det kom godt med, da vi rett og slett var litt varmere i trøya. Hun fikk oss til å slappe av foran kamera og var enkel å samarbeide med. Vi er veldig fornøyde med bildene Renate tok og har fått mye skryt for de i ettertid”

“Hun har et godt øye for å se muligheter som gir fine og stemningsfulle bilder. Renate var flink til å gjøre seansen gøyal og naturlig med sin avslappende væremåte slik at vi som par kunne roe helt ned. I tillegg vil vi anbefale mannen hennes, videograf Manuel Madsen, som hun jobber godt sammen med og gjerne tar med seg på jobb. Takk for de evige minnene du har gitt oss. Anbefales på det sterkeste.”

“Vi brukte Renate som fotograf i vårt bryllup i 2018, og kunne ikke vært mer fornøyde. Renate legger mye i arbeidet sitt, og det syntes på bildene. Hun fanger de små - men spesielle øyeblikkene. Vi følte oss trygge, og hun fikk oss til å slappe av. Vi er kjempe fornøyde med hele opplevelsen, og anbefaler Renate på det sterkeste! Tusen takk for at du knipset minnene vi kan kose oss med i lang tid :) Kommer definitivt til å benytte oss av tilbud hos Renate igjen!”

“Anbefaler Renate på det sterkeste!
Er det noe vi angrer på, så er det at vi skulle ønske at vi booket henne hele dagen og ikke kun for kirken og portrett.”

“Jeg kan ikke tenke meg en bedre bryllupsfotograf enn Renate. Hun er helt rå! Hun tar seg god tid til å bli kjent i forkant av bryllupet, noe vi satte stor pris på. Det er så viktig at man går godt overens med fotografen, og Renate er virkelig lett å like. Hun er ikke bare utrolig dyktig bak kameraet, hun er også en veldig god menneskekjenner, og fikk alle til å slappe av. Hun er som en liten ninja!”

“Vi brukte Renate som fotograf i vårt bryllup og anbefaler henne på det sterkeste! Enkel å prate med, gode ideer, fleksibel og vanvittig flink til å få oss til å føle oss fotogene og lekne foran kameraet. Vi er superfornøyd med hele opplevelsen og resultatet, tusen takk!”FAQ

Hvordan leverer du bildene?

Dere får alle bildene levert på et nettgalleri som gjør det superenkelt å laste ned så mange steder man måtte ønske, og dele med familie og venner. Der er det tilgjengelig i minst 6 måneder.

Tar du video også?

Ikke jeg, men det gjør mannen min Manuel! Sjekk "film" i menyen. Vi elsker å jobbe sammen og blir veldig glad om dere ser for dere en dag med både film og foto!

Kan vi møte deg før bryllupet?

Ja! Jeg vil veldig gjerne møte dere i forkant av bryllupet for å skravle og bli kjent. Hvis dere har spørsmål om tidslinjen til bryllupet, kommer jeg gjerne med alle tips jeg har! Hvis dere bor langt unna, så funker skype utmerket!

Vi bor ikke i Skien, reiser du dit vi er?

JA! Forlovelsesfotograferingen må skje i Grenlandsområdet, men jeg reiser mer enn gjerne for å dekke deres bryllupsdag! Om jeg må fly eller ta båt, dekker dere reisen. Hvis jeg kan kjøre bil koster det 4kr/km etter 100km.

Må vi printe bildene via deg?

Nei, dere står fritt til å printe bildene hvor enn dere vil.

Kan jeg utvide pakkene med flere timer?

Selvsagt! Det koster 800kr ekstra per påbegynte halvtime.

Hvor lang tid tar det før bildene blir levert?

Jeg har en leveringstid på maks 6 uker, men ofte har jeg mulighet til å levere mellom 2 - 4 uker.

Fotograferer du kun bryllup?

Nei, jeg tar også familier, eventer og andre oppdrag - ta kontakt via skjemaet for å få vite mer.

Hva bør vi ha på oss på forlovelsesfotoen?

Jeg anbefaler at dere kler dere i noe dere er vel i og føler dere fine i. Det er lov å pynte seg! Gjerne noe som ikke skiller seg altfor mye ut hverken i farger eller mønster. Det enkle er ofte det beste! Og ikke minst - legg fra dere mobiler og lommebøker i sekken eller vesken!


Har dere flere spørsmål, fyr løs på kontaktskjemaet!Følg meg på Instagram