BRYLLUPSALBUMET SOM VARER LIVET UT


Fotoalbum er noe av det hyggeligste jeg vet å bla i - og hvorfor skal vi ikke forevige bildene våre på vakkert print og dele med familie og venner?

Jeg vet at jeg har x antall bilder fra mitt eget bryllup som er liggende på harddisken og sjeldent blir tatt frem i hyggelige lag, men det var ikke før jeg fikk albumet vårt hjem at jeg har satt pris på bildene våre på en helt ny måte! Minnene fra dagen blir enda mer levende og det er mye lettere å se på de aller beste bildene sammen med andre. Dette er med andre ord en investering jeg ikke ville vært foruten og er veldig glad for at jeg kan tilby dette til mine kunder også! Hvis du har brukt en annen fotograf som ikke tilbyr album, så hjelper jeg deg gjerne!


Albumene jeg tilbyr er av ytterste kvalitet, de er håndlagde og har livstidsgaranti - hør meg prate mer om dem i videoen lenger nede på siden.


Dere bestemmer helt selv hvordan dere ønsker at resultatet blir, men jeg hjelper dere med å guide dere igjennom prosessen med designforslag og med å plukke ut bilder, hvis dere ønsker det.Artbook


Matt eller blankt papir
Valgfritt cover i lin, velour, imitert eller ekte skinn
Navn og/eller dato på forsiden
15 dobbeltsider (30 enkeltsider)
Per ekstra dobbeltside 400kr

25 x 25
10 000 kr

30 x 30
12 000kr

Fine Art Book


Bomullspapir
Valgfritt cover i lin, velour, imitert eller ekte skinn
Navn og/eller dato på forsiden
15 dobbeltsider (30 enkeltsider)
Per ekstra dobbeltside 500kr

25 x 25
12 000kr

30 x 30
14 000kr

Send en melding i kontaktskjema eller send meg en mail på contact@renatemadsen.com for bestilling eller om du har noen spørsmål!

Follow me on Instagram