Hallo!

Så koselig at du har kommet hit til min lille verden!

Jeg brenner for de ektefølte øyeblikkene, deilige latterkuler og tårene man ikke klarer holde tilbake. Aller helst fanget i bilder. Så lenge du nyter selskapet av din bedre halvdel, så fikser jeg resten.

​Ting som får meg til å smile er spontane opplevelser, mannens matlaging, datterens smil og forelskede par. Sistnevnte er grunnen til at jeg elsker å fotografere bryllup. Heldigvis for meg har mannen min(som du ser bakhodet til øverst) også blitt supergira på bryllup akkurat som meg, og vi stiller nå sterkere, både med foto OG film! Vi elsker å jobbe sammen, så sjekk ut både han og mer info om film her, slik at vi kan komme og skape vakre minner hos akkurat dere!

Fotografutdanningen min tok jeg på Norsk fotofagskole i 2011.

Jeg er også nå veldig stolt av å ha blitt medlem av Blikkfangerne

Meg og min lille familie har bosatt oss i Skien, men jeg drar mer enn gjerne dit dere skal gifte dere!

Hopp over til kontaktskjema for å ta kontakt!


FINE ORD

FINE ORD

“Ikke nok med at hun er flink, hun er også et herlig, varmt og omtenksomt menneske, og en god støtte på bryllupsdagen og i planleggingsfasen. Vi var begge spente på å bli fotografert, men Renate gjorde oss avslappet og det føltes naturlig og trygt. Hun er kreativ og fanger de små øyeblikkene du ellers ikke ville ha fått dokumentert. Vi ønsker å gi våre beste anbefalinger til Renate og håper vi kan få benytte oss av henne som fotograf i en annen anledning også! Dere som booker denne herlige frøkna er heldige!”Følg meg på Instagram