Hallo!

Så koselig at du har kommet hit til min lille verden!

Jeg brenner for de ektefølte øyeblikkene, deilige latterkuler og tårene man ikke klarer holde tilbake. Aller helst fanget i bilder. Så lenge du nyter selskapet av din bedre halvdel, så fikser jeg resten.

​Ting som får meg til å smile er spontane opplevelser, mannens matlaging, datterens smil og forelskede par. Sistnevnte er grunnen til at jeg elsker å fotografere bryllup. Heldigvis for meg har mannen min(som du ser bakhodet til øverst) også blitt supergira på bryllup akkurat som meg, og vi stiller nå sterkere, både med foto OG film! Vi elsker å jobbe sammen, så sjekk ut både han og mer info om film her, slik at vi kan komme og skape vakre minner sammen med akkurat dere!

Fotografutdanningen min tok jeg på Norsk fotofagskole i 2011.

Jeg er også nå veldig stolt av å ha blitt medlem av Blikkfangerne

Meg og min lille familie har bosatt oss i Skien, men jeg drar mer enn gjerne dit dere skal gifte dere!

Hopp over til kontaktskjema for å ta kontakt!


FINE ORD

FINE ORD

“Renate har et rolig og behagelig vesen, og var en drøm å jobbe med. Hun beveget seg usynlig rundt i bryllupet og fikk fanget de mest unike, små øyeblikk. Til og med gjestene har kommentert i ettertid hvor fascinerende det var å se fotograf og film jobbe, uten at man egentlig så at de var der. Det føltes som å ta bilder med en god venn - Renate kan få hvem som helst til å slappe av foran kamera.
Manuel og Renate er et perfekt team, vet godt hva de driver med, og er noen av de fineste menneskene vi har møtt.”Følg meg på Instagram