Hallo!

Så koselig at du har kommet hit til min lille verden!

Jeg brenner for de ektefølte øyeblikkene, deilige latterkuler og tårene man ikke klarer holde tilbake. Aller helst fanget i bilder. Så lenge du nyter selskapet av din bedre halvdel, så fikser jeg resten.

​Ting som får meg til å smile er spontane opplevelser, mannens matlaging, datterens smil og forelskede par. Sistnevnte er grunnen til at jeg elsker å fotografere bryllup. Heldigvis for meg har mannen min(som du ser bakhodet til øverst) også blitt supergira på bryllup akkurat som meg, og vi stiller nå sterkere, både med foto OG film! Vi elsker å jobbe sammen, så sjekk ut både han og mer info om film her, slik at vi kan komme og skape vakre minner sammen med akkurat dere!

Fotografutdanningen min tok jeg på Norsk fotofagskole i 2011.

Jeg er også veldig stolt av å være medlem av Blikkfangerne og er også medlem av Norges Fotografforbund.

Meg og min lille familie har bosatt oss i Skien, men jeg drar mer enn gjerne dit dere skal gifte dere!

Hopp over til kontaktskjema for å ta kontakt!


FINE ORD

FINE ORD

“Vi er så fornøyde med hele opplevelsen rundt Renate, fra første møte til sluttprodukt! Hun er svært behagelig å forholde seg til samt kommer med gode råd både før bryllup og på selve dagen.
Gjestene kommenterte også hvor "anonym" hun var, men hun har virkelig klart å fange stemningen og få med detaljer og de gode øyeblikkene, over all forventning!
Vil virkelig anbefale Renate på det varmeste, en utrolig dyktig bryllupsfotograf!”Følg meg på Instagram